UNTOLD începe joi la Cluj. Mii de polițiști și agenți de securitate privați vor fi prezenți în cele patru zile de festival

  • 06 August 20:53
UNTOLD începe joi la Cluj. Mii de polițiști și agenți de securitate privați vor fi prezenți în cele patru zile de festival

Mii de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor, printre care Direcția Generală Management Operațional M.A.I., Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, precum și efectivele Poliției Locale, vor fi prezente pe toată durata celor patru zile de festival UNTOLD, asigurându-se că măsurile de siguranță sunt respectate de toți participanții. De asemenea, un număr considerabil de agenți privați de securitate vor contribui la menținerea ordinii în perimetrul evenimentului, anunță organizatorii.

Peste 250 de artiști naționali și internaționali de top, alături de echipele lor și zeci de mii de fani din România și din întreaga lume, vor fi prezenți la cea de-a noua ediție. Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy, dar și un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, FISHER, Carl Cox, Solomun, Black Coffee fac parte din line-up, relatează News.ro.

Pentru prima dată, organizatorii vor implementa pe Cluj-Arena un sistem de supraveghere video pentru monitorizarea, în timp real, a numărului de fani care vor ajunge la scena principală. În acest sens, vor fi amplasate 16 sisteme tip people meter.

Toate aceste măsuri de siguranță au fost prezentate în cadrul conferinței de presă, unde reprezentanții UNTOLD au discutat despre angajamentul de a face din perimetrul festivalului UNTOLD cel mai sigur loc public din România.

Producția de anul acesta este impresionantă. Pentru a aduce întreaga logistică a festivalului a fost nevoie de 380 de TIR-uri. Festivalul se întinde pe o suprafață de 235.000 de metri pătrați și așteaptă sute de mii de participanți.

Peste 13.000 de oameni din peste 20 de țări construiesc decoruri pe stadionul Cluj-Arena și împrejurimi.

Scena principală va avea peste 900 de metri pătrați de ecran LED, 110 metri lățime și 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 500 de tone. Energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Vor fi scene impresionante și music spot-uri speciale, peste 70 de vendori, un Fashion Village, zeci de activări ale partenerilor, animatori și dansatori care vor defila prin festival, precum și multe surprize.

În cadrul conferinței de presă, creatorii UNTOLD au anunțat că vor pune în vânzare primele abonamente pentru ediția 2025, începând din acest weekend.

Ediția 2024 a festivalului este 99% sold-out.

Ediția din acest an a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august în Cluj-Napoca, locul în care magia se întâlnește cu muzica.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:88 %
Vint:0,51 m/s
Wed
23
Thu
21
Fri
23
Sat
19
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău