Un nou atac cu drone asupra Ucrainei: Mai multe persoane au fost rănite la Sumî, iar câteva localități din Hmelnițki au rămas fără energie electrică

  • 06 Martie 10:24
Un nou atac cu drone asupra Ucrainei: Mai multe persoane au fost rănite la Sumî, iar câteva localități din Hmelnițki au rămas fără energie electrică

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a raportat că, în noaptea de 5 spre 6 martie, Rusia a lansat un nou atac aerian, folosind drone kamikaze.

Rușii au lansat, în total, 42 de drone de tip Shahed, dintre care 38 au fost doborâte, se arată în raportul de din această dimineață al comandamentului militar ucrainean.

În urma atacurilor, mai multe persoane au fost rănite în orașul Sumî, a transmis Ukrainska Pravda. Aceeași publicație a menționat că în regiunea Hmelnițki mai multe localități au rămas fără energie electrică.

Armata menționează că sunt în curs de clarificare informațiile privind alte victime și pagube aduse infrastructurii.

Presa ucraineană amintește că, marți seară, aproape de ora 23:00, mai multe explozii au fost raportate la Odesa, după ce comandamentul Forțelor Aeriene ale Ucrainei a avertizat că drone kamikaze rusești se îndreaptă spre oraș.

Ulterior, armata ucraineană a transmis că a activat apărarea antiaeriană la Odesa, unde rușii au lansat drone de atac în mai multe valuri și au avut loc mai multe explozii. De asemenea, o parte dintre cartierele Odesei au rămas fără curent electric, în timpul atacului de noaptea trecută.

Apărarea antiaeriană a fost activată și în regiunea Kiev, dar și în regiunea Hmelnițki și în orașul Sumi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,57 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău