Un moldovean, condamnat la 8 ani de pușcărie pentru contrabandă cu țigări în Ungaria, a fost reținut la vama română

  • 13 Februarie 2023 18:55
Un moldovean, condamnat la 8 ani de pușcărie pentru contrabandă cu țigări în Ungaria, a fost reținut la vama română

Un moldovean, căutat de autoritățile ungare, care este condamnat la opt ani de închisoare pentru contrabandă cu țigări pe teritoriul Ungariei, a fost prins la vama română, transmite reprezentanții ITPF Iași.

Potrivit informațiilor, în ziua de 10 februarie 2023, în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat la punctul de control, pentru a intra în țară, pasager într-un autocar, un bărbat cu cetățenie R.Moldova, în vârstă de 30 de ani.

„La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare emis de autoritățile din Ungaria, la data de 06.02.2023. Bărbatul a fost prins cu o mică fabrică clandestină de țigări pe teritoriul Ungariei și are de executat o pedeapsă privativă de libertate de opt ani pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliției Județean Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, menționează reprezentanții ITPF Iași.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău