Un deputat PAS îi răspunde lui Igor Dodon după criticile pe care le-a adus Guvernului. „Cineva muncește, iar cineva face vânt pe la încoronări de împărați prin Japonia”

  • 05 Noiembrie 15:49
Un deputat PAS îi răspunde lui Igor Dodon după criticile pe care le-a adus Guvernului. „Cineva muncește, iar cineva face vânt pe la încoronări de împărați prin Japonia”

Deputatul PAS, Dan Perciun, a venit cu o replică după ce președintele Igor Dodon a criticat astăzi activitatea Guvernului, în cadrul unei întrevederi cu fracțiunea parlamentară a PSRM.

„Văd că Dodon se arată foarte îngrijorat "de lipsa acțiunilor și a rezultatelor în domeniul economic și social, creșterea îngrijorătoare a criminalității și o reducere dramatică a siguranței cetățenilor, reformarea justiției" și uită că doar datorită acestui Guvern s-a reușit deblocarea finanțării externe, plata la timp a pensiilor și salariilor, iar Bugetul Solidarității 2020 vine cu majorări - pentru unele categorii - foarte semnificative de salarii și pensii, cu acordarea suportului suplimentar pentru cei mai vulnerabili pentru perioada rece a anului și a energiei electrice. Clar că e ușor după ce ți-ai luat foști PD-iști de prin ministere consilieri să scrii câte 4 inițiative legislative de majorare a pensiilor fără să faci vreun calcul și fără să te asiguri că nu se bat cap în cap între ele și să strigi că Guvernul nu face nimic”, a declarat Perciun.

De asemenea, deputatul PAS a afirmat că referitor la cine și cum subminează reforma justiției în curând va fi foarte clar. „Cineva muncește, iar cineva face vânt pe la încoronări de împărați prin Japonia”, a conchis Dan Perciun.

Menționăm că Igor Dodon se declară nemulțumit de activitatea Guvernului, în special de ministerele care gestionează sectorul economic și cel social. El a criticat și concursul organizat de Ministerul Justiției pentru selectarea viitorului procuror general.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Naţională
Meteo Chişinău
8,03 °C
cer acoperit de nori
Umiditate:100 %
Vint:3,1 m/s
Sun
7 °C
Mon
6 °C
Tue
6 °C
Wed
7 °C
Thu
6 °C

Curs oficial BNM 15 Decembrie 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 19.2828 -0.0000
USD 17.3212 -0.0000
RON 4.0350 -0.0000
UAH 0.7352 -0.0000
RUB 0.2742 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău