Un deputat PAS îi răspunde lui Igor Dodon după criticile pe care le-a adus Guvernului. „Cineva muncește, iar cineva face vânt pe la încoronări de împărați prin Japonia”

  • 05 Noiembrie 15:49
Un deputat PAS îi răspunde lui Igor Dodon după criticile pe care le-a adus Guvernului. „Cineva muncește, iar cineva face vânt pe la încoronări de împărați prin Japonia”

Deputatul PAS, Dan Perciun, a venit cu o replică după ce președintele Igor Dodon a criticat astăzi activitatea Guvernului, în cadrul unei întrevederi cu fracțiunea parlamentară a PSRM.

„Văd că Dodon se arată foarte îngrijorat "de lipsa acțiunilor și a rezultatelor în domeniul economic și social, creșterea îngrijorătoare a criminalității și o reducere dramatică a siguranței cetățenilor, reformarea justiției" și uită că doar datorită acestui Guvern s-a reușit deblocarea finanțării externe, plata la timp a pensiilor și salariilor, iar Bugetul Solidarității 2020 vine cu majorări - pentru unele categorii - foarte semnificative de salarii și pensii, cu acordarea suportului suplimentar pentru cei mai vulnerabili pentru perioada rece a anului și a energiei electrice. Clar că e ușor după ce ți-ai luat foști PD-iști de prin ministere consilieri să scrii câte 4 inițiative legislative de majorare a pensiilor fără să faci vreun calcul și fără să te asiguri că nu se bat cap în cap între ele și să strigi că Guvernul nu face nimic”, a declarat Perciun.

De asemenea, deputatul PAS a afirmat că referitor la cine și cum subminează reforma justiției în curând va fi foarte clar. „Cineva muncește, iar cineva face vânt pe la încoronări de împărați prin Japonia”, a conchis Dan Perciun.

Menționăm că Igor Dodon se declară nemulțumit de activitatea Guvernului, în special de ministerele care gestionează sectorul economic și cel social. El a criticat și concursul organizat de Ministerul Justiției pentru selectarea viitorului procuror general.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chişinău
13 °C
cer senin
Umiditate:66 %
Vint:4,1 m/s
Tue
14 °C
Wed
15 °C
Thu
11 °C
Fri
14 °C
Sat
15 °C

Curs oficial BNM 11 Noiembrie 2019

MDL RATĂ TREND
EUR 19.2058 -0.0909
USD 17.4162 0.0011
RON 4.0342 -0.0196
UAH 0.7112 0.0025
RUB 0.2728 -0.0002
Arhivă Radio Chișinău