Un bărbat și-a uitat în mașină biletul câștigător la loterie după ce a fugit de polițiști la o oprire de rutină

  • 16 Septembrie 2020 14:58
Un bărbat și-a uitat în mașină biletul câștigător la loterie după ce a fugit de polițiști la o oprire de rutină

Un bărbat din statul american Georgia nu a avut parte de prea mult noroc, luni, când a fost oprit în trafic de polițiști pentru o neregulă la plăcuța cu numere de înmatriculare. Pentru a scăpa de arest, bărbatul a oprit mașina și a luat-o la fugă spre pădurea din apropiere, lăsând în urmă o pungă cu droguri și un bilet de loterie câștigător, relatează CNN, preluat de Digi24.ro

Șeriful comitatului Cherokee a declarat că ofițerii de poliție au oprit, luni, pe autostradă, o mașină care avea o plăcuță cu numere de înmatriculare neconforme. În momentul în care a oprit pe dreapta, bărbatul de la volan a fugit imediat din mașină îndreptându-se spre zona împădurită de pe marginea drumului, după ce și-a aruncat și ghiozdanul.

„În ghiozdan am descopeirt un laptop, o cantitate mică de metamfetamină și un bilet la loterie câștigător, de 100 de dolari”, a declarat purtătorul de cuvânt al biroului șerifului din comitat, Jay Baker.

Într-o postare pe Facebook, departamentul de poliție l-a felicitat pe suspect pentru câștigarea la loterie și l-a invitat să vină să își recupereze biletul... de la închisoarea din comitat.

Suspectului care a alergat de ofițerii noștri în timpul unei opriri de rutină în această dimineață pe Interstate-75, ați lăsat și un bilet câștigător de loterie de 100 de dolari în mașină. Vă puteți recupera biletul la secția de poliție. De asemenea, felicitări!”, se arată în postarea de pe Facebook.

La puțin timp după, suspectul a fost arestat și acuzat de posesie de metamfetamină și obstrucționarea activității forțelor de ordine.

Sursa:Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău