Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgență în Rusia

  • 23 August 2019 19:08
Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgență în Rusia

Un avion de pasageri al companiei Ural Airlines a efectuat vineri o aterizare de urgență în Rusia, din cauza unei defecțiuni la trenul de aterizare, afirmă surse citate de presa rusă. Avionul, de tip Airbus A320, decolase din orașul israelian Tel Aviv cu destinația Soci, pe litoralul rus al Mării Negre. Piloții au cerut efectuarea aterizării în regim de urgență pe Aeroportul din Soci din cauza unei defecțiuni la sistemul trenului de rulare, relatează site-ul Vesti.ru și cotidianul Times of Israel. La bordul avionului se aflau 160 de pasageri și membri ai echipajului, dar nicio persoană nu a fost rănită, potrivit MEDIAFAX.

Avionul, de tip Airbus A320, decolase din orașul israelian Tel Aviv cu destinația Soci, pe litoralul rus al Mării Negre. Piloții au cerut efectuarea aterizării în regim de urgență pe Aeroportul din Soci din cauza unei defecțiuni la sistemul trenului de rulare, relatează site-ul Vesti.ru și cotidianul Times of Israel.

La bordul avionului se aflau 160 de pasageri și membri ai echipajului, dar nicio persoană nu a fost rănită, potrivit MEDIAFAX.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău