Un autoturism de lux, căutat de autoritățile polone depistat la punctul de trecere a frontierei Tudora

  • 05 Aprilie 2022 11:26
Un autoturism de lux, căutat de autoritățile polone depistat la punctul de trecere a frontierei Tudora

A intrat în Republica Moldova în calitate de pieton, după ce s-a depistat că mașina figura în baza de date a INTERPOL. Este cazul unei ucrainence care a aflat la trecerea frontierei de stat că autoturismul personal este căutat de către autoritățile polone. Autovehiculul, valorificat la peste 40 mii de euro, a fost depistat în punctul de trecere a frontierei Tudora.

Ieri, în jurul orei 13:00, pe direcția intrare în Republica Moldova s-a apropiat un Porsche Macar, fabricat în anul 2018. La volanul mașinii a fost legitimată cetățeanca Ucrainei de 42 de ani, originară din regiunea Odessa.

În timpul procesării datelor din actele prezentate pentru mijlocul de transport, a apărut un consemn internațional. În baza OIPC Interpol autoturismul figura ca fiind căutat de către autoritățile din Polonia.

Șoferița a declarat că mașina a fost procurată de la distribuitorul oficial din Odessa, chiar în anul fabricării acesteia – 2018, și tot de atunci a fost singura proprietară. 

Până la finalizarea cercetărilor și luarea unei decizii, automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul PTF Tudora. Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST continuă cercetările pe caz, anunță Poliția de Frontieră. 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:11,32 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău