Ucraina suferă din cauza unui nou atac al Rusiei: Odesa a rămas fără curent electric, iar în Mikolaiv sunt peste zece răniți

  • 25 Martie 10:40
Ucraina suferă din cauza unui nou atac al Rusiei: Odesa a rămas fără curent electric, iar în Mikolaiv sunt peste zece răniți

Federația rusă a lansat, în cursul nopții de 24 spre 25 martie, un nou atac de proporții asupra Ucrainei. De data aceasta, țintele principale fiind regiunile Mikolaiv și Odesa.

În Mikolaiv sunt peste 10 răniți. Orașul Odesa a rămas fără curent electric și apă, copii din grădinițe fără hrană iar circulația tramvaielor a fost sistată, relatează Ukrainskaia Pravda.

Dronele au fost lansate de pe Marea Neagră și deși apărarea antiaeriană a fost desfășurată în regiunea Odesa, unele zone ale orașului au rămas fără curent și apă.

Rușii au atacat în valuri cu drone de tip Shahed-131/136 din apele Mării Negre. Patru drone de atac au fost doborâte în fiecare dintre regiunile Odesa și Mikolaiv.

În regiunea Mikolaiv, inamicul a lovit o instalație energetică și a izbucnit un incendiu, care a fost stins rapid de pompieri. În plus, dronele inamice au explodat în cartierele rezidențiale ale regiunii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:35 %
Vint:4,12 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
17
Fri
17
Arhivă Radio Chișinău