Ucraina neagă că a atacat Moscova cu drone, dar spune că „privește cu plăcere”

  • 30 Mai 2023 12:06
Ucraina neagă că a atacat Moscova cu drone, dar spune că „privește cu plăcere”

Ucraina a negat acuzațiile Rusiei, conform cărora s-a aflat în spatele atacurilor cu dronă din Moscova, dar spune că „privește cu plăcere” și că „preconizează o creștere a numărului” acestor atacuri, scrie BBC, citat de digi24.ro.

„Noi n-avem nimic a face cu asta”, a declarat Mihailo Podoliak, principalul consilier al președintelui Volodimir Zelenski. Ucraina privește, însă, „cu plăcere” la atacurile dronelor împotriva capitalei ruse și „preconizează o creștere a numărului atacurilor”, a mai spus oficialul de la Kiev. „Poate că unele drone pe care Rusia le-a tras către Ucraina au decis să vină înapoi”, a mai glumit Podoliak.

Atac cu dronă la Moscova

Orașul Moscova a fost atacat cu drone, marți dimineață, mai multe clădiri fiind avariate, dar fără a fi făcute victime, a anunțat primarul Serghei Sobianin. Ministerul apărării rus a dat vina pe Ucraina pentru atac, spunând că guvernul de la Kiev „a lansat un atac terorist cu drone” împotriva mai multor obiective din Moscova. Regimul criminal de la Kremlin susține că opt drone au fost folosite, iar toate au fost distruse de apărarea antiaeriană.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
38,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:2,57 m/s
Thu
34
Fri
29
Sat
26
Sun
24
Mon
25
Arhivă Radio Chișinău