Trump îl acuză pe Obama că a interceptat comunicații la Trump Tower înainte de alegerile de anul trecut

  • 04 Martie 2017 14:59
Trump îl acuză pe Obama că a interceptat comunicații la Trump Tower înainte de alegerile de anul trecut

Donald Trump acuză administrația Obama că a interceptat comunicații în birourile sale de din Trump Tower, la New York, înainte de alegerile de anul trecut, relatează The Guardian.

Președintele Statelor Unite a scris pe Twitter, la ora locală 5.35 (12.35, ora R.Moldova), ”Teribil! Tocmai am descoperit că Obama m-a «interceptat» în Trump Tower chiar înainte de victorie. Nu s-a găsit nimic. Asta este mccarthism!”

Mesajul a fost postat sâmbătă dimineața, foarte devreme, într-o serie de anunțuri pe pagina de Twitter a președintelui.

El a depus, de asemenea, eforturi pentru a-l apăra pe Jeff Sessions, în contextul în care secretarul său al Justiției este criticat extrem de dur din cauza unor întâlniri cu ambasadorul rus la Washington Serghei Kisliak în timpul campaniei în vederea alegerilor prezidențiale de la 8 noiembrie 2016.

”Prima întâlnire pe care Jeff Sessions a avut-o cu ambasadorul rus a fost stabilită de adminsitrația Obama în cadrul unui program educativ pentru 100 de ambasadori”, a scris Trump. ”Proaspăt lansat: același ambasador rus care s-a întâlnit cu Sessions l-a vizitat pe Obama la Casa Albă de 22 de ori, iar de patru ori numai anul trecut”, a adăugat el.

Trump nu oferă nicio altă informație pentru a-și susține acuzația potrivit căreia Obama a ”interceptat” Trump Tower și era neclar pe ce informații își bazează trump acuzațiile.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău