Transportul public din Capitală va circula conform unui nou program, începând de astăzi

  • 23 Martie 2020 08:00
Transportul public din Capitală va circula conform unui nou program, începând de astăzi

Transportul public în Capitală are un nou program de activitate, care intră în vigoare începând de astăzi, 23 martie.

Potrivit primarului general Ion Ceban, troleibuzele și autobuzele vor circula dimineața, între orele 5:30 -10:00, precum și după amiază, 16:00 - 20:00. În restul orelor transportul va fi sistat, transmite IPN.

Pe pagina sa de Facebook, primarul general menționează că troleibuzele și autobuzele vor lucra după un program restricționat, în contextul în care cetățenii care trebuie să meargă la muncă sau la spitale să fie asigurați cu transport.

Regulile în transportul public rămân aceleași: păstrarea distanței sociale de cel puțin un metru și folosirea dezinfectantului pentru mâini instalat în fiecare unitate de transport. Totodată, primarul asigură că zilnic sunt întreprinse toate măsurile necesare pentru a minimiza riscurile de îmbolnăvire cu infecții aerogene, inclusiv prin COVID-19, angajații sunt instruiți cum să se comporte și sunt echipați potrivit recomandărilor specialiștilor.

Ion Ceban recomandă chișinăuienilor să rămână acasă, să evite locurile publice în cazul în care nu au o necesitate strictă să iasă și să evite călătoriile prin țară, dacă nu este vorba de o urgență.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,6 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău