Trafic sistat timp de două luni pe o stradă din Chișinău. Circulația transportului public va fi reorganizată

  • 03 Februarie 2019 14:31
Trafic sistat timp de două luni pe o stradă din Chișinău. Circulația transportului public va fi reorganizată

Traficul rutier pe strada Tighina din Chișinău va fi sistat pe tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada 31 August 1989, începând cu ziua de luni, 4 februarie, până pe 31 martie. Restricțiile au loc în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare pe strada Tighina, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada de referință circulația transportului public va fi reorganizată.

Troleibuzele de pe ruta nr.34 vor circula de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Ciuflea, întoarcere la intersecția cu strada București, strada Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzul nr. 9 va porni de pe strada Tighina pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ismail, strada A. Bernardazzi, strada Tighina, strada A. Mateevici, strada Pan Halippa, strada Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuzele de pe rutele nr.178 și nr.192 vor porni de pe strada Tighina pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada V. Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite. Microbuzele de pe ruta nr. 190 vor porni de pe strada Tighina pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Ismail, strada A. Bernardazzi, strada Tighina, strada A. Mateevici, strada Pan Halippa, strada Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Tot de luni, 4 februarie și până pe 3 martie sunt planificate lucrări de pozare a rețelelor inginerești pe strada 31 August 1989, în perimetrul străzilor Ismail și Lev Tolstoi, cu suspendarea traficului rutier.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău