Termoelectrica anunță lucrări de mentenanță la Blocul energetic nr.1. Alimentarea centralizată cu energie termică este asigurată în parametrii prestabiliți

  • 05 Februarie 15:10
Termoelectrica anunță lucrări de mentenanță la Blocul energetic nr.1. Alimentarea centralizată cu energie termică este asigurată în parametrii prestabiliți

„Termoelectrica” S.A. informează că, în perioada 04-14 februarie a.c. se vor efectua lucrări de mentenanță la Blocul energetic nr.1.

La 04.02.2023, ora 00:00, Blocul energetic nr.1 urmează a fi stopat pentru efectuarea lucrărilor, reglementate de normele tehnice.

Astfel după procedurile de răcire, urmează a fi făcută spălarea părții convective și preîncălzitoarelor de aer regenerative a cazanului de depuneri în rezultatul arderii combustibilului  întru atingerea valorii rezistenței aerodinamice a părții convective a cazanului în corespundere cu exigențele normativului.

Lucrări privind reparația și ajustarea sistemului de automatizare a regulatorului de păcură a cazanului, reparația și ajustarea sistemului de automatizare a aerului periferic la arzătoare.

În perioada de staționare a blocului energetic, se vor efectua testări la presiune de lucru la cazan, precum și vor fi înlăturate observațiile constatate pentru a asigura funcționarea optimă a blocului energetic.

Executarea lucrărilor sunt importante pentru a preveni problemele tehnice în viitor și pentru a maximiza eficiența și disponibilitatea blocului energetic.

Regimul termic și hidraulic al sistemului de alimentare centralizată cu energie termică este asigurat în corespundere cu parametrii prestabiliți.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:63 %
Vint:4,63 m/s
Tue
19
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
16
Arhivă Radio Chișinău