Termoelectrica a dat startul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

  • 05 Mai 2022 10:14
Termoelectrica a dat startul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Blocurile locative fără datorii la serviciile de termoficare vor beneficia gratuit de lucrări de pregătire a sistemului de termoficare al blocului. Al 12-lea an consecutiv, SA „Termoelectrica” anunță despre desfășurarea campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”, transmite IPN.

Pregătirea instalațiilor de termoficare intrabloc pentru perioada rece este o cerință obligatorie și presupune spălarea hidropneumatică, inclusiv testarea la presiune, a instalațiilor de termoficare din clădire. De regulă, serviciile respective sunt efectuate de către agenți economici licențiați în acest domeniu și costă câteva mii de lei, cheltuieli care sunt suportate de locatari.

Pentru a participa la campanie și a beneficia gratuit de serviciile de spălare hidropneumatică, administratorul blocului, de comun cu locatarii, trebuie să reușească să-și achite restanțele pentru consumul de energie termică și apă caldă. Ulterior, gestionarul fondului locativ va îndeplini o solicitare în adresa furnizorului pentru înscrierea în campanie.

În acest an, campania „Achiți iarna, fii răsplătit vara” se va încheia la 15 septembrie.

În cei 12 ani de desfășurare a campaniei, zeci de blocuri locative din municipiul Chișinău au beneficiat de astfel de servicii, iar multe din blocuri care participă în campanie sunt învingătoare mai mulți ani consecutivi.

Pentru a afla detalii suplimentare despre campanie, cetățenii sunt îndemnați să sune la Centrul de Apel al SA „Termoelectrica”, la numerele de telefon: 1300, 022 447 447.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău