Suportul pentru Republica Moldova, discutat de Secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, la sediul central al USAID

  • 27 Aprilie 2023 17:51
Suportul pentru Republica Moldova, discutat de Secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu, la sediul central al USAID

„Discuții productive la sediul central al USAID cu Mark Simakovsky, deputy assistant administrator pentru Europa și Eurasia, despre suportul oferit Republicii Moldova Acesta și-a arătat recunoștința și a mulțumit României pentru toată susținerea oferită Republicii Moldova atât în crizele multiple care s-au succedat cât și în parcursul european”, a transmis Adrian Dupu, secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României. aflat în vizită în SUA.

 
„Acesta și-a arătat recunoștința și a mulțumit României pentru toată susținerea oferită Republicii Moldova atât în crizele multiple care s-au succedat cât și în parcursul european.
 
Am analizat totodată modalitățile în care putem să ne unim eforturile în diverse domenii, în special colaborarea cu Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova în susținerea mass-mediei independente și combaterea fake-news-ului.
 
Republica Moldova se bucură de sprijin total atât din România și Europa, cât și din partea Statelor Unite ale Americii în atingerea dezideratului de integrare europeană.
 
DRRM va continua dialogul cu USAID pentru a folosi experiența românească și cea americană în implementarea proiectelor care să dea cele mai bune rezultate în Republica Moldova”, a scris Adrian Dupu pe Facebook.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:55 %
Vint:5,14 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău