Stiloul cu care Maia Sandu a semnat cererea de aderare la UE a fost vândut la licitație cu 6 mii de euro

  • 24 Septembrie 2023 15:10
Stiloul cu care Maia Sandu a semnat cererea de aderare la UE a fost vândut la licitație cu 6 mii de euro

Stiloul cu care Președintele Maia Sandu a semnat cererea de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană a fost vândut la licitație cu suma de 6 mii de euro. Evenimentul a avut loc ieri, 21 septembrie, în cadrul ”Balului Generozității” organizat de CCF Moldova.

Cel mai scump lot a fost vândut contra sumei de 10 mii de euro. Este vorba de un manuscris semnat de maestrul Eugen Doga. Manuscrisul conține notele cu versurile din cântecul ”Țara mea” și autograful marelui compozitor, scrie yellowpages.md.

Printre altele, au mai fost scoase la licitație: cașcaval ”Oro Nero”, trei palete vintage din anii 60, weekend la vinăria Reguta Italia, o vacanță de opt zile în Sri Lanka etc.

Astfel, în urma licitației a fost adunată suma de 41 350 euro. Fondurile colectate vor finanța programul de incluziune educațională a copiilor cu nevoi speciale, prevenirea abandonului familial.

Menționăm că, în anul trecut, la eveniment a fost colectată suma de 35 150 euro. Cea mai mică sumă a fost colectată în anul 2020 – 10 610 euro.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,03 m/s
Thu
17
Fri
18
Sat
15
Sun
16
Mon
17
Arhivă Radio Chișinău