Spectacolul ”Bună dimineața, tăticule” revine pe scena Teatrului Național ”Satiricus I. L. Caragiale”

  • 18 Decembrie 2021 12:55
Spectacolul ”Bună dimineața, tăticule” revine pe scena Teatrului Național ”Satiricus I. L. Caragiale”

Teatrul ”Satiricus I. L. Caragiale” va prezenta astăzi, la ora 18.30, spectacolul „Bună dimineața, tăticule!”, o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, în regia lui Alexandru Grecu, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, ”Bună dimineața, tăticule!” este o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane.

Tot astăzi, la 18.00, la Teatrul  ”De pe strada Trandafirilor” va avea loc spectacolul ”Adio, văgăună…”, după opera lui K. Serghienko, la 18.30 la Teatrul ”Luceafărul” -  spectacolul ”Testamentul” de Gheorghe Urschi, în regia autorului și la 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” - spectacolul ”Zacs”, în regia Danielei Burlaca, notează sursa citată.

Duminică, la ora 17.00, Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” va oferi publicului spectacolul ”Rigoletto”, operă în trei acte de Giuseppe Verdi, în regia lui Andrea Battistini, la 18.00, Teatrul ”De pe strada Trandafirilor” - spectacolul ”Adio, văgăună…”  după opera lui K. Serghienko, la 18.30, Teatrul Național ”Satiricus I. L. Caragiale” - spectacolul ”Nunta” de A. P. Cehov, în regia lui Alexandru Grecu, Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” - spectacolul ”Micii burghezi” (”Мещане”) de scriitorul Maxim Gorki, în regia lui Slava Sambriș, și la 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Zaks”, o comedie grotescă cu situații diverse și pline de umor cu o mireasă care așteaptă și un mire care nu vine, în regia Danielei Burlaca.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
-1,76
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:5,14 m/s
Sat
2
Sun
1
Mon
0
Tue
1
Wed
1
Arhivă Radio Chișinău