Siegfried Mureșan: „Republica Moldova trebuie să primească tot sprijinul pe care îl putem oferi în crizele cu care se confruntă”

  • 03 Octombrie 17:15
Siegfried Mureșan: „Republica Moldova trebuie să primească tot sprijinul pe care îl putem oferi în crizele cu care se confruntă”

Europarlamentarul român Siegfried Mureșan spune că „trebuie să creștem sprijinul pentru Republica Moldova după noile reduceri de livrări de gaze din partea Gazprom”.

„Trebuie să creștem sprijinul pentru Republica Moldova după noile reduceri de livrări de gaze din partea Gazprom! Decizia Gazprom de a reduce livrările de gaz către Moldova confirmă că Federația Rusă folosește toate instrumentele pe care le are la dispoziție pentru a sabota parcursul european al Republicii Moldova. Ca stat candidat la Uniunea Europeană și viitor membru al UE, Republica Moldova trebuie să primească tot sprijinul pe care îl putem oferi în crizele cu care se confruntă. Acest lucru a fost reiterat vineri și de comisarul european pentru bugete, Johannes Hahn, în timpul vizitei la Chișinău. În acest sens, așteptăm din partea Comisiei Europene noi propuneri de a crește sprijinul pentru Republica Moldova în contextul crizei energetice generate de Gazprom și Federația Rusă”, afirmă Siegfried Mureșan pe pagina sa de Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
0,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:2,57 m/s
Thu
5
Fri
7
Sat
9
Sun
9
Mon
13
Arhivă Radio Chișinău