Sheriff Tiraspol și Sfântul Gheorghe Suruceni, pentru a doua oară în finala Cupei Moldovei la fotbal

  • 29 Mai 2021 13:20
Sheriff Tiraspol și Sfântul Gheorghe Suruceni, pentru a doua oară în finala Cupei Moldovei la fotbal

Sheriff Tiraspol și Sfântul Gheorghe Suruceni se vor întâlni duminică, 30 mai, pentru a 26-a oară într-un duel direct oficial și pentru a doua oară în ultimii 3 ani într-o finală a Cupei Moldovei la fotbal.

Potrivit site-ului Federației Moldovenești de Fotbal (FMF), Sheriff a obținut 20 de victorii, Sfântul Gheorghe – 1, iar alte patru meciuri s-au încheiat la egalitate. Golaverajul este favorabil formației din Tiraspol, 71-14.

Cele două echipe s-au întâlnit în finala Cupei și în 2019, iar tiraspolenii s-au impus în prelungiri cu scorul de 1-0. Anul trecut, echipa din Suruceni, la fel a acces în finala Cupei Moldovei, dar a fost învinsă la penalty-uri de Petrocub Hâncești.

Finala Cupei Moldovei din acest an se va disputa duminică, 30 mai, cu începere de la ora 20.00 pe stadionul Zimbru din Chișinău.

Partida se va juca cu spectatori, iar numărul acestora în tribune trebuie să fie la jumătate din capacitatea arenei din strada Butucului. Procurarea biletelor este posibilă doar online pe site-ul bilete.fmf.md. Prețul biletelor este de 50 și 100 de lei în funcție de categoria aleasă, informează FMF.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:82 %
Vint:0,51 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău