Serviciu de consiliere psihologică pentru tineri prin neurofeedback, lansat în Republica Moldova

  • 18 Septembrie 18:44
Serviciu de consiliere psihologică pentru tineri prin neurofeedback, lansat în Republica Moldova

Un serviciu de consiliere psihologică pentru tineri, care aduce tehnologia de bio și neurofeedback, a fost lansat la Chișinău, anunță Centrul de Cercetări Științifice în Psihologie pe pagina sa de facebook, transmite IPN.

Potrivit Centrului, terapia prin bio/neurofeedback este o terapie inovatoare care ajută la conectarea cu propria stare mentală și emoțională. „Cu ajutorul tehnologiei avansate, puteți învăța să vă gestionați stresul, anxietatea și să vă dezvoltați abilitățile cognitive. Este un pas inteligent către o viață mai sănătoasă și mai echilibrată”, se arată în informația publicată.

Serviciul se adresează tuturor tinerilor care doresc să își îmbunătățească bunăstarea emoțională, celor care vor să reducă stresul și anxietatea din viața ta, celor care se confruntă cu atacurile de panică. Serviciul este valabil și pentru cei care doresc să își dezvolte abilitățile cognitive și de concentrare, să învețe tehnici de gestionare a emoțiilor, dar și celor interesați de psihologia educațională.

Serviciul este gratuit. Cei interesați urmează să se înregistreze într-o listă de așteptare după care vor fi anunțați despre deschiderea programărilor.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
21,63
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:6,69 m/s
Thu
18
Fri
15
Sat
16
Sun
17
Mon
11
Arhivă Radio Chișinău