Sergiu Litvinenco, reacție la inițiativele sociale propuse de Igor Dodon | „Guvernul Maia Sandu a lăsat bugetul plin cu bani, iar aceștia doar profită”

  • 18 Noiembrie 2019 11:00
Sergiu Litvinenco, reacție la inițiativele sociale propuse de Igor Dodon | „Guvernul Maia Sandu a lăsat bugetul plin cu bani, iar aceștia doar profită”

„Guvernul Maia Sandu a lăsat bugetul plin cu bani, iar aceștia doar profită”. Este declarația deputatului blocului Acum, Sergiu Litvinenco, care are loc în contextul inițiativelor sociale anunțate de președintele Igor Dodon, într-o conferință de presă.

 Într-o postare pe Facebook, deputatul a mai scris că demiterea Guvernului Sandu nu a fost determinată de ”situația social și economică din țară” , ci i exclusiv de teama  unui procuror general independent care ar fi investigat fărădelegile președintelui Dodon.

Dodon anunță 7 inițiative sociale – majorări de pensii, salarii, indemnizații, indexări etc. Bineînțeles că banii pentru toate aceste proiecte nu puteau fi ”desenați” în acest week end. Ei au fost aduși de Guvernul Maia Sandu. Este o dovadă clară că Guvernul Maia Sandu a lăsat bugetul plin cu bani, iar aceștia doar profită. Asta încă o dată demonstrează că demiterea Guvernului Maia Sandu nu a fost determinată de ”situația social și economică din țară” – că bani erau, toate aceste proiecte, dar și poate mai multe, erau implementate oricum –, ci exclusiv de teama de un procuror general independent care ar fi investigat fărădelegile lui Dodon și a camarilei sale politice”, a scris Litvinenco.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău