Ședință festivă în Parlament. Igor Grosu: Ieri am trăit un eveniment foarte important, o decizie istorică pe care am așteptat-o mult timp

  • 15 Decembrie 2023 12:39
Ședință festivă în Parlament. Igor Grosu: Ieri am trăit un eveniment foarte important, o decizie istorică pe care am așteptat-o mult timp

Ședința de astăzi a Parlamentului a început cu felicitări și intonarea imnurilor Rep. Moldova și Uniunii Europene, în contextul în care ieri Consiliul European a decis deschiderea negocierilor de aderare pentru țara noastră, informează Radio Chișinău.

Președintele Legislativului, Igor Grosu, a adus mulțumiri deputaților, funcționarilor pentru munca depusă, precum și cetățenilor pentru încredere.

„Ieri am trăit un eveniment foarte important, o decizie istorică pe care am aștepta-o mult timp. Vreau să vă mulțumesc celor prezenți în sală pentru efortul depus, pentru legile pe care le-am adoptat…. Vreau să mulțumesc tuturor funcționarilor din Parlament, Guvern, Președinție, mai puțin văzuți, dar care au făcut un lucru enorm pentru pregătirea documentelor, rapoartelor. Vreau să mulțumesc și cetățenilor care au avut încredere în noi”, a menționat președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Amintim că aseară, președinta Maia Sandu, șeful Legislativului Igor Grosu și premierul Dorin Recean au salutat, într-un mesaj video comun, decizia ”istorică” a Consiliului European privind deschiderea negocierilor de aderare cu Rep. Moldova subliniind că acest succes este meritul întregii societăți.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:1,54 m/s
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Arhivă Radio Chișinău