Sectorul 5 din București s-ar putea înfrăți cu municipiul Chișinău

  • 05 Martie 2021 17:11
Sectorul 5 din București s-ar putea înfrăți cu municipiul Chișinău

Primarii Sectorului 5 din București și municipiului Chișinău, Cristian Popescu Piedone și Ion Ceban, și-au arătat interesul de a înfrăți cele două entități administrative, cu prilejul unei întrevederi avute vineri, transmite Agerpres.

Cei doi au discutat despre problemele cu care se confruntă la nivelul celor două primării și despre soluțiile pe care le-au identificat, potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 5.

"Mă bucur că suntem astăzi împreună cu dumneavoastră, frații noștri de peste Prut, și mă bucur că vorbim și simțim la fel. Știu că în mare parte ne confruntăm cu aceleași probleme, atât la Primăria Sectorului 5, cât și la Primăria Municipiului Chișinău. Important este să acționăm în interesul cetățenilor și să încercăm pe cât posibil să le facem viața mai ușoară. În toate primăriile din România și din Republica Moldova ar trebui să se facă doar politica cetățeanului, nu cea de partid", a declarat Popescu Piedone, în cadrul întâlnirii cu delegația de la Chișinău.

Conform comunicatului citat, la rândul său, Ion Ceban a subliniat că politica nu ar trebui să existe în nicio Primărie. El a vorbit și despre necesitatea reformei în cadrul acestor instituții. Angajații care nu își îndeplinesc sarcinile de serviciu ar trebui să plece, pentru a lăsa loc unor profesioniști care pot ajuta la dezvoltarea municipiului Chișinău, a afirmat Ceban. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:4,12 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău