Șalaru refuză invitația la ceremonia de învestire a lui Dodon: „A câștigat această funcție prin minciună”

  • 22 Decembrie 2016 19:47
Șalaru refuză invitația la ceremonia de învestire a lui Dodon: „A câștigat această funcție prin minciună”

Ministrul Apărării de la Chișinău, Anatol Șalaru, a declinat invitația la ceremonia de învestire a lui Igor Dodon în funcția de președinte al Republicii Moldova.

Anatol Șalaru a făcut publică decizia de a nu participa la ceremonia de învestire printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, relatează InfoPrut.ro

„Am primit invitația de a participa la învestirea noului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon. Cu multă plăcere anunț că nu voi merge la această festivitate. Igor Dodon nu este președintele meu, iar în perioada cât voi fi ministru al apărării voi colabora doar insistuțional cu el. Respect insituția Președintelui și respect legile care reglementează relațiile dintre președintele Republicii Moldova și ministrul Apărării. Dar Igor Dodon a câștigat această funcție prin minciună și manipulare și, prin urmare, el nu este președintele meu, este doar reprezentantul intereselor Federației Ruse”, a scris Anatol Șalaru pe rețeaua de socializare.

Ceremonia de învestire a lui Igor Dodon va avea loc vineri, 23 decembrie, în Parlamentul Republicii Moldova. Tinerii Moldovei au anunțat organizarea unui protest față de învestirea în funcție a fostului comunist și socialist Igor Dodon. Manifestația va avea loc vineri, ora 12:30, vizavi de monumentul lui Ștefan cel Mare, la Biblioteca Municipală „B. P. Hașdeu”.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău