Rostov pe Don, considerat cel mai nesigur oraș din Europa

  • 06 Februarie 2017 10:47
Rostov pe Don, considerat cel mai nesigur oraș din Europa

Rostov pe Don este considerat orașul cu cel mai ridicat grad de nesiguranță din Europa. Un studiu al portalului Worldatlas arată că orașele cu șomaj scăzut și un nivel de trai ridicat sunt evident mai sigure.

Portalul Worldatlas a publicat recent un clasament al orașelor cu cel mai ridicat grad de nesiguranță din Europa.

Experții americani au recunoscut că orașul Rostov pe Don este considerat orașul cel mai nesigur din Europa. În clasament, Rostov pe Don este pe locul întâi, din punct de vedere al nesiguranței, iar pe locul doi trei și patru Bari, Torino și Napoli.

Clasamentul, care a fost realizat de analiștii ocicidentali, a fost publicat de portalul Worldatlas, care prezintă de regulă materiale și hărți dedicate turismului, ecologiei și economiei din diverse state ale lumii. În opinia experților, în orașul Rostov pe Don a crescut numărul infracțiunilor, aceasta fiind una dintre problemele principale cu care se confruntă municipalitatea.

Una dintre cauzele principale ale creșterii fenomenului infracțional din acest municipiu este vecinătatea orașului Rostov pe Don cu teritoriul regiunii Donbas. Potrivit datelor statistice, oferite de acest portal, în anul 2015, nivelul infracționalității a crescut cu 21,3%, în Rostov pe Don, menționează RostovGazeta.

În afară de Rostov pe Don, în acest clasament al orașelor din Europa, care au cel mai scăzut grad de siguranță, sunt orașele Bari, Torino și Napoli, din Italia, orașele Marsilia, Lille, din Franța, orașul Coventry, din Marea Britanie, orașul Rotterdam, din Olanda, Glasgow, oraș în Scoția, Sarajevo, capitala, Bosniei și Herțegovina.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău