România | Un avion cu destinația Londra a întârziat trei ore după ce un pasager a spus că ar avea o bombă în bagaj

  • 26 Iulie 2017 11:58
România | Un avion cu destinația Londra a întârziat trei ore după ce un pasager a spus că ar avea o bombă în bagaj

Un avion care trebuia să decoleze, miercuri dimineață, de pe Aeroportul Internațional Cluj-Napoca cu destinația Londra a întârziat aproape trei ore după ce un pasager a afirmat că ar avea o bombă în bagajul de cabină, acesta fiind coborât din avion și preluat pentru cercetări de către organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

Potrivit unui comunicat al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, unul dintre pasagerii zborului Wizz Air W63301, cu destinația Londra Luton, a creat panică în aeronavă după ce a făcut afirmația că are o "bombă în bagajul de cabină”.

Echipajul avionului a anunțat de urgență autoritățile, iar avionul a fost verificat astfel încât zborul a avut o întârziere de două ore și 45 de minute.

"Având în vedere gravitatea situației create au fost declanșate procedurile specifice. Zborul a avut o întârziere de două ore și 45 de minute. Pasagerului i-a fost întreruptă călătoria și a fost preluat pentru cercetare de către organele abilitate. Alarma s-a dovedit a fi falsă” se arată în comunicatul de presă al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Potrivit oficialilor aeroportului din Cluj-Napoca, celelalte zboruri programate miercuri nu au fost afectate și se desfășoară conform programului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău