R.Moldova se întoarce în anii 90, consideră deputatul Platformei DA Alexandru Slusari, comentând incidentul de noaptea trecută de la Căușeni

  • 18 Decembrie 2020 15:21
R.Moldova se întoarce în anii 90, consideră deputatul Platformei DA Alexandru Slusari, comentând incidentul de noaptea trecută de la Căușeni

Republica Moldova se întoarce în anii 90, consideră deputatul Platformei DA Alexandru Slusari, comentând incidentul de noaptea trecută de la Căușeni când au fost incendiate două mașini ale fermierului Mihail Bobicov.

Republica Moldova se întoarce în anii 90, consideră deputatul Platformei DA Alexandru Slusari, comentând incidentul de noaptea trecută de la  Căușeni când au fost incendiate două mașini ale fermierului Mihail Bobicov.

Făcând referire și la votul majorității PSRM-Șor de miercuri seara din Parlament, el a declarat într-un briefing că actuala guvernare nu mai are legitimitate și acționează acum conform tacticii pământului pârjolit:

”Sunt trei grupări criminale politice care împart la miez de noapte bani și scheme. Țara se întoarce în anii 90’. Guvernarea actuală nu mai are legitimitate. Ea acționează după principiul ”pământul pârjolit”. Nu mai poate controla situația din țară în afară de interesele pecuniare ale unor grupări obscure din anturajul actualului președinte. Și iată că s-a dat frâu liber reprezentanților lor din teritoriu să facă ce vor, să meargă cu amenințări, cu intimidări”, a declarat deputatul Platformei DA.

Alexandru Slusari a mai acuzat guvernarea de tentativă de a crea prin metode banditești haos și panică în societate, de a discredita alte forțe politice și de a acredita ideea că acest lucru are loc din cauza schimbării politice produse la 15 noiembrie.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
21,24
Cer fragmentat
Umiditate:60 %
Vint:3,6 m/s
Wed
17
Thu
17
Fri
20
Sat
22
Sun
23
Arhivă Radio Chișinău