Reprezentanții PDM s-au întâlnit cu organizația teritorială a partidului de la Hâncești. Mesajul transmis de Pavel Filip

  • 12 Ianuarie 2020 13:00
Reprezentanții PDM s-au întâlnit cu organizația teritorială a partidului de la Hâncești. Mesajul transmis de Pavel Filip

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, s-a întâlnit în acest week-end cu echipa organizației teritoriale a formațiunii de la Hâncești, acolo unde pe 15 martie 2020 vor avea loc alegeri parlamentare noi în circumscripția uninominală.

În imaginea postată pe o rețea socială alături de Pavel Filip mai apar doi deputați democrați, fostul șef al Legislativului Andrian Candu și actuala vicepreședintă, Monica Babuc.

Fruntașii PDM anunță cu această ocazie că au planuri mari pentru acest an și oameni pregătiți pentru a le realiza cu aluzie la scrutinul din martie.

”Avem planuri mari pentru anul acesta și avem oameni foarte bine pregătiți alături de care le vom realiza. Echipa noastră din Hâncești e formată din astfel de oameni: harnici, muncitori și iubitori de țară. Am realizat multe împreună. Și multe încă urmează”, a scris Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Amintim că fotoliul de deputat rămas vacant la Hâncești a fost câștigat în februarie 2019 de candidatul PDM, Alexandru Botnari. După ce la alegerile locale de anul trecut a fost ales primar de Hâncești, el a renunțat la mandatul de deputat și s-a retras totodată din Partidul Democrat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău