Rectorul USM a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în Republica Moldova

  • 16 Martie 12:31
Rectorul USM a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în Republica Moldova

Rectorul Universității de Stat din Moldova, Igor Șarov a avut ieri, 15 martie, o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în Republica Moldova, E.S. Marko Șevcenko, se arată în comunicatul USM.

Subiectul discuției a vizat integrarea studenților ucraineni în cadrul Universității de Stat din Moldova. În acest context, Igor Șarov a menționat că USM a depus toate eforturile pentru a asigura accesul studenților ucraineni, refugiați în țara noastră, la studii și facilități.

Totodată, rectorul USM și-a exprimat solidaritatea față de poporul ucrainean și a vorbit despre implicarea comunității USM în oferirea ajutorului familiilor care au rămas fără locuință în urma invaziei din Ucraina.

La rândul său, E.S. Marko Șevcenko a mulțumit pentru ajutorul oferit de Universitatea de Stat din Moldova ucrainenilor care au fugit din calea războiului. Domnia sa și-a exprimat deschiderea continuării discuțiilor și colaborării cu USM în domeniul învățământului superior și al cercetării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:72 %
Vint:1,03 m/s
Fri
20
Sat
22
Sun
23
Mon
17
Tue
17
Arhivă Radio Chișinău