Reacția PSRM la perchezițiile procurorilor: Este un atac regizat în laboratoarele politice ale regimului PAS

  • 11 Noiembrie 2022 11:46
Reacția PSRM la perchezițiile procurorilor: Este un atac regizat în laboratoarele politice ale regimului PAS

PSRM vine cu o reacție referitor la perchezițiile efectuate de către procurorii Anticorupție la sediul central la partidului, menționând că este un atac asupra formațiunii, transmite Radio Chișinău.

Este un atac regizat în laboratoarele politice ale regimului PAS, care urmărește intimidarea membrilor PSRM. Este îngrijorător faptul că această acțiune de răfuială cu oponenții, are loc în același timp cu vizita președintelui Parlamentului European, Roberta Metsola, în țara noastră.

În timp ce înaltul oficial european vorbește la Președinție, despre valorile democratice și despre libertățile umane, regimul protejat de Bruxelles, face apel la acțiuni violente de amenințare și presiune asupra opoziției.

Totodată considerăm că spectacolul cu procurori de la sediul PSRM, a fost pus în scenă pentru a mai atenua impactul dezvăluirilor privind implicarea ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco în fărădelegi și abuz de putere , se arată în comunicat.

Mai mult, socialiștii fac apel la Delegația Uniunii Europene la Chișinău, dar și la toate misiunile diplomatice acreditate în țara noastră, să nu devină complici ai dictaturii impuse de PAS, asta după ce în dimineața zilei de astăzi, 11 noiembrie, au anunțat că boicotează ședința parlamentului la care Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola a ținut un discurs.

Amintim că astăzi procurorii Anticorupție au efectuat percheziții la sediul PSRM.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Wed
15
Thu
15
Fri
12
Sat
14
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău