Putin, pus să aștepte în fața jurnaliștilor de președintele din Kârgâzstan. Semn de impolitețe ce se repetă în doar câteva luni

  • 15 Septembrie 2022 15:59
Putin, pus să aștepte în fața jurnaliștilor de președintele din Kârgâzstan. Semn de impolitețe ce se repetă în doar câteva luni

A face pe cineva să aștepte la o întâlnire în politică este considerat un semn de lipsă de respect, ceea ce i s-a întâmplat pentru a doua oară în ultima vreme lui Putin, scrie ziare.com.

Vladimir Putin, care anterior îi făcea pe liderii mondiali să-l aștepte ore în șir în mod sfidător, este nevoit acum să aștepte el însuși liderii altor state.

Președintele Kârgâzstanului Sadyr Zhaparov l-a făcut pe Putin să aștepte 30 de secunde, video aici.

Agențiile de presă notează că, în trecut, Putin însuși a întârziat adesea la întâlniri, de exemplu, cu Papa.

În iulie, în Iran, a trebuit să aștepte 50 de secunde ca președintele turc Erdogan, cu care a avut discuții, să sosească.

După atacul asupra Ucrainei și reducerea Rusiei la nivelul unui stat paria, politicienii își permit asemenea lipsă de respect.

Conform regulilor de protocol, ambii politicieni trebuie să se prezinte în fața jurnaliștilor în același timp. Pentru aceasta, sunt prevăzute semnalizatoare speciale, care sincronizează ieșirea ambilor politicieni către presă.

Cu toate acestea, așteptarea lui Putin în timpul unei vizite în străinătate pentru a doua oară consecutiv, pare jalnică.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău