Procesul educațional la distanță va fi reluat (DOC)

  • 03 Aprilie 2020 16:47
Procesul educațional la distanță va fi reluat (DOC)

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării solicită conducătorilor instituțiilor de învățământ de toate nivelurile, publice și private, reluarea procesului educațional la distanță, începând de luni, 6 aprilie.

Instituția solicită respectarea prevederilor metodologiei privind organizarea la distanță a procesului educațional în condiții de carantină pentru instituțiile de educație timpurie, precun și continuarea acestui proces pentru cele de învățământ primar, gimnazial și liceal. De asemenea, se cere asigurarea procesului educațional la distanță conform regulamentului-cadru de organizare a învățământului profesional tehnic în perioada în care accesul în instituții este restricționat și recomandărilor-cadru de organizare a activităților didactice în sistem online în instituțiile de învățământ superior, pe perioada suspendării procesului educațional în sălile de studii. 

Menționăm că bugetarii avut parte de o vacanță în perioada 30 aprilie - 5 martie. Aceste zile vor fi considerate drept lucrătoare, fără a fi recuperate. 

Procesul educațional la distanță va fi reluat (DOC)

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău