Principesa Margareta a României și principele Radu vin, astăzi, la Chișinău

  • 07 Octombrie 2013 22:22
Principesa Margareta a României și principele Radu vin, astăzi, la Chișinău

Principesa Margareta a României și principele Radu vor participa la ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității de Stat din Chișinău regelui Mihai.

Principesa Margareta a României și principele Radu vor vizita, începând de luni, 7 octombrie, și până pe 10 octombrie, Chișinăul și o serie de localități din Republica Moldova, unde vor avea întâlniri cu reprezentanți ai lumii politice, sociale, culturale și religioase basarabene. 

Astăzi principesa Margareta și principele Radu vor avea o întâlnire cu primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, iar mâine vor depune flori la statuia lui Ștefan cel Mare, vor vizita Academia de Științe a Moldovei și Universitatea de stat și vor fi oaspeții mânăstirii Curchi. Tot mâine, cei doi principi se vor deplasa în localitatea Bălți, unde vor vizita Universitatea de Stat 'Alecu Russo' din localitate.

Miercuri, pe 9 octombrie, principesa Margareta și principele Radu vor fi primiți de ÎPS Petru, Arhiepiscop al Chișinăului, Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor, și de ÎPS Vladimir, Mitropolitul Moldovei.  Ei vor participa la ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității Agrare de Stat din Chișinău regelui Mihai.

În aceeași zi, ei vor fi primiți de președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.  Principesa Margareta și principele Radu vor vizita Cetatea Soroca și se vor întâlni cu locuitorii satului Regina Maria.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău