Prim-ministrul Republicii Moldova, în dialog cu Alteța sa Regală Henri, Marele Duce al Luxemburgului

  • 25 Iunie 19:35
Prim-ministrul Republicii Moldova, în dialog cu Alteța sa Regală Henri, Marele Duce al Luxemburgului

„Luxemburg este un partener sigur și apropiat al țării noastre. Chiar dacă suntem în diferite părți ale Europei, avem multe în comun, iar Luxemburg trebuie să fie un model de dezvoltare pentru țara noastră”. Declarații în acest sens au fost făcute de premierul Dorin Recean, în cadrul unei întrevederi cu Alteța sa Regală Henri, Marele Duce de Luxemburg, în contextul desfășurării primei Conferințe interguvernamentale Republica Moldova – Uniunea Europeană.

Oficialii au discutat despre parcursul european al Republicii Moldova și importanța sprijinului pe care țara noastră îl primește din partea partenerilor externi.

Șeful Executivului de la Chișinău a remarcat că Luxemburgul servește drept exemplu de prosperare pentru Republica Moldova și a accentuat dorința de a aprofunda relațiile bilaterale în mai multe domenii, precum și de a valorifica oportunitățile oferite de țara noastră. 

Interlocutorii au mai discutat despre sprijinul oferit Ucrainei și beneficiile proiectelor umanitare implementate în regiune.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
17,74
Câțiva nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sun
18
Mon
15
Tue
12
Wed
13
Thu
16
Arhivă Radio Chișinău