Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău

  • 09 Februarie 2021 15:02
Prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi a avut o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău

Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, a avut astăzi întrevederi cu prim-ministrul interimar, Aureliu Ciocoi, precum și cu fostul președinte Igor Dodon, lider al PSRM, cu care a discutat despre livrarea vaccinului Sputnik-V în Republica Moldova.

Premierul interimar a precizat că Republica Moldova va utiliza în procesul național de vaccinare un spectru larg de vaccinuri, fiind obligatorie omologarea acestora pentru țara noastră. Potrivit lui, prioritatea va fi acordată vaccinurilor autorizate de Organizația Mondială a Sănătății și comunitatea internațională. ”În context, au fost salutate recentele aprecieri internaționale în raport cu vaccinul Sputnik-V”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Iar Igor Dodon a exprimat ”interesul mai multor locuitori ai Republicii Moldova privind obținerea vaccinului rusesc „Sputnik-V” împotriva coronavirusului”, discutând cu ambasadorul rus despre modalitățile de accelerare a înregistrării acestuia, după cum se arată într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău