Primăria Chișinău solicită Platformei DA să elibereze PMAN

  • 20 Iunie 2016 11:33
Primăria Chișinău solicită Platformei DA să elibereze PMAN

Primăria Chișinău solicită Platformei „Demnitate și Adevăr” să elibereze Piața Marii Adunări Naționale pentru a efectua lucrările de reparație.

Autorităților solicită scoaterea corturilor din PMAN pe parcursul acestei săptămâni pentru a reuși efectuarea la timp a lucrărilor, în caz contrar municipalitatea riscă penalități, transmite IPN.

Șeful Direcției transport public și căi de comunicație, Igor Gamrețki, a comunicat la ședința de la Primărie, că săptămâna trecută l-a contactat pe unul dintre liderii Platformei DA și a convenit ca vineri să revină cu un sunet și să se întâlnească pentru a discuta. Însă, potrivit lui, așa și nu a revenit nimeni de la Platformă ca să spună o decizie sau să convină pentru o întrevedere. Șeful Direcției transport public a comunicat jurnaliștilor că dacă nu se va reuși eliberarea și repararea PMAN, administrația orașului va achita penalități pentru nefinalizarea proiectului.

Bulevardul central din Chișinău este reparat în cadrul unui proiect susținut de BERD. În  prezent se desfășoară lucrările de asfaltare a carosabilului pe  bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.  Toate rețelele vor fi trasate pe timp de noapte. De asemenea, continuă lucrările pe bulevardul Negruzzi, iar pe strada Vasile Alecsandri se pavează trotuarele și urmează să fie turnat ultimul strat de asfalt.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău