Prima reacție a prințului William, după interviul fratelui său Harry: „Nu suntem o familie rasistă”

  • 11 Martie 2021 19:41
Prima reacție a prințului William, după interviul fratelui său Harry: „Nu suntem o familie rasistă”

Prințul William a avut joi o primă reacție publică la interviul acordat de fratele său Harry și soția acestuia, Meghan. Aflat într-o vizită în estul Londrei, ducele de Cambridge a spus că nu a vorbit până acum cu fratele său.

Meghan și Harry au făcut dezvăluiri despre perioada pe care au petrecut-o la palatul regal, în cadrul interviului. Meghan a spus că s-a gândit inclusiv la suicid. „Pur și simplu nu mai voiam să fiu în viață, îmi era rușine să îi recunosc lui Harry, din cauza pierderii pe care a suferit-o”, a mărturisit soția prințului Harry.

Oprah a întrebat-o dacă a avut gânduri sinucigașe. „Da. Am crezut că ar fi rezolvat totul pentru toată lumea”, a răspuns Meghan.

Episoadele de rasism nu s-au rezumat doar la adresa ei. Meghan a spus că un membru al casei regale era îngrijorat și de culoarea pielii copilului. Nu a vrut să spună și numele acestuia, pentru a proteja imaginea coroanei.

Palatul Buckingham a emis un comunicat oficial drept răspuns la interviu, arătând că problemele legate de rasism și sănătatea mentală, ridicate de prințul Harry și soția sa, Meghan, vor fi tratate cu seriozitate, relatează Mediafax, potrivit Digi24.ro.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de provocatori au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan”, se arăta în comunicat.

„Problemele ridicate, în special cea privind rasismul, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, ele sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în privat”, continua mesajul transmis de regina Elisabeta a II-a.

În încheiere se arată că „Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii mult iubiți ai familiei”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău