Președintele interimar al PAS a avut o întrevedere cu ambasadorul României, Daniel Ioniță. „Suntem foarte recunoscători României și tuturor românilor că de fiecare dată au fost primii care au întins o mână de ajutor”

  • 19 Ianuarie 16:37
Președintele interimar al PAS a avut o întrevedere cu ambasadorul României, Daniel Ioniță. „Suntem foarte recunoscători României și tuturor românilor că de fiecare dată au fost primii care au întins o mână de ajutor”

Președintele interimar al Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Igor Grosu, a avut o întrevedere cu ambasadorul României, Daniel Ioniță.

„Mi-a făcut plăcere să mă revăd astăzi cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță. I-am mulțumit Excelenței Sale pentru susținerea fermă și ajutorul constant și necondiționat oferit de România de-a lungul anilor.
Suntem foarte recunoscători României și tuturor românilor că de fiecare dată au fost primii care au întins o mână de ajutor, mai ales în situații complicate, inclusiv acum în criza pandemică. Am mulțumit pentru noul pachet de sprijin din partea României anunțat de către președintele Klaus Iohannis în cadrul vizitei la Chișinău, pentru cele 200.000 de doze de vaccin anti-COVID-19, medicamente, echipamente medicale și de protecție pentru îngrijirea pacienților COVID-19; sprijinirea agricultorilor prin acordarea a 6.000 de tone de motorină; continuarea proiectelor comune de interconectare strategică, mai ales în domenii precum energie, infrastructură rutieră și feroviară, comunicații”, a comunicat Igor Grosu. 
 
El a mai menționat că l-a asigurat pe ambasadorul României că fracțiunea parlamentară PAS „va continua agenda sa de reforme și promovarea legilor anti-corupție pentru a asigura un viitor european al Republicii Moldova, alături de România în marea familie europeană”. „Este singura cale de dezvoltare pe care o putem avea și pe care ne-o asumăm cu cea mai mare seriozitate și reponsabilitate”, a declarat liderul interimar al PAS. 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:5,66 m/s
Mon
3
Tue
4
Wed
6
Thu
7
Fri
9

Curs oficial BNM 28 Februarie 2021

MDL RATĂ TREND
EUR 21.3426 -0.0000
USD 17.4546 -0.0000
RON 4.3784 -0.0000
UAH 0.6257 -0.0000
RUB 0.2368 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău