Președintele Camerei Deputaților din România, Marcel Ciolacu: Securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero

  • 20 Februarie 2023 17:30
Președintele Camerei Deputaților din România, Marcel Ciolacu: Securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat luni că stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero, acesta fiind mesajul pe care l-a transmis ministrului moldovean al Afacerilor Interne, Ana Revenco.

„Stabilitatea și securitatea Republicii Moldova reprezintă pentru România o prioritate de grad zero. Acesta este mesajul pe care i l-am transmis astăzi ministrului moldovean al Afacerilor Interne, Ana Revenco. Am dat asigurări că Republica Moldova va avea mereu în România un partener necondiționat care îi oferă sprijin concret în efortul de aderare la Uniunea Europeană, inclusiv pe dosarele ce țin de domeniul Afacerilor Interne', a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că România susține necesitatea creării unui grup de sprijin pentru Republica Moldova, care să reunească experți din serviciile Comisiei Europene.

'Și punem la dispoziția Guvernului de la Chișinău expertiza pe care o avem în negocierile de integrare în familia statelor europene', a mai spus acesta.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
10,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:7,2 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău