Premierul român, Ludovic Orban a felicitat-o pe președinta PAS Maia Sandu, pentru victoria obținută la alegerile prezidențiale: Va duce R. Moldova „mai ferm pe traiectoria europeană

  • 02 Noiembrie 2020 15:33
Premierul român, Ludovic Orban a felicitat-o pe președinta PAS Maia Sandu, pentru victoria obținută la alegerile prezidențiale:  Va duce R. Moldova „mai ferm pe traiectoria europeană

Premierul României Ludovic Orban a felicitat-o pe președinta PAS Maia Sandu, pentru victoria obținută la alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

Șeful Executivului de la București consideră că Maia Sandu este candidata la funcția de președinte care poate garanta că Republica Moldova se va duce mai ferm pe traiectoria europeană.

Într-o conferință de presă, oficialul român și-a exprimat speranța că turul doi al scrutinului din Rep. Moldova se va desfășura în mod democratic.

„Vreau să o felicit pe Maia Sandu, pentru câștigarea primului tur al alegerilor prezidențiale în Republica Moldova. Maia Sandu este candidatul la funcția de președinte care poate să garanteze o Republica Moldova care se duce mai ferm pe traiectoria europeană. De asemenea, îmi exprim convingerea că va fi respectată democrația, că alegerile în turul doi se vor desfășura în condiții de legalitate”, a spus  Ludovic Orban.

Cu mesaje de felicitare și de susținere a Maiei Sandu au venit și alți politicieni din Români, inclusiv foștii premieri Dacian Cioloș, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău