Premierul Marcel Ciolacu, întrevedere cu președintele Consiliului European, Charles Michel. Situația din Marea Neagră, Republica Moldova și Ucraina, pe agenda discuțiilor

  • 01 Septembrie 2023 13:10
Premierul Marcel Ciolacu, întrevedere cu președintele Consiliului European, Charles Michel.  Situația din Marea Neagră, Republica Moldova și Ucraina, pe agenda discuțiilor

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit vineri la Bruxelles cu președintele Consiliului European, Charles Michel, în cadrul vizitei pe care șeful Executivului o efectuează în capitala Europei. Pe agenda discuțiilor s-au aflat situația din Marea Neagră, provocările cu care se confruntă România, integrarea în Schengen, Republica Moldova și Ucraina, a precizat premierul.

 
„Schimb de opinii constructiv cu președintele Consiliului European, Charles MIchel, cu privire la situația din Marea Neagră, provocările cu care se confruntă România, integrarea în Schengen, Republica Moldova și Ucraina.
 
România susține extinderea UE și nevoia de mai multă solidaritate a Uniunii cu țările din prima linie”, a transmis premierul, potrivit news.ro.
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:1,54 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău