Premiera WARBOY, o nouă co-producție cinematografică dintre R. Moldova și România

  • 05 Decembrie 2023 10:14
Premiera WARBOY, o nouă co-producție cinematografică dintre R. Moldova și România

Spectatorii din Republica Moldova sunt așteptați undeva în (v)estul sălbatic, în cel mai nou film regizat de Marian Crișan, ce va putea fi văzut, în premieră, la Cineplex Loteanu din 7 decembrie.

WARBOY spune povestea plină de emoție a unui adolescent care, încercând să salveze cei doi cai ai familiei, pornește într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni în România anului 1944 când cel De-al Doilea Război Mondial se apropie de final, se arată în comunicatul Rova Film.

Cu un mix de genuri: aventură, film de război, film pentru copii, western, WARBOY este un film pentru toată familia ce îi are în distribuție pe Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Dan Chiorean, cărora li se alătură și actorii basarabeni: Ion Bechet, Sergiu Voloc și Igor Babiac.

Scenariul este semnat de Marian Crișan, directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, costumele Danei Păpăruz, iar montajul lui Tudor Pojoni. Muzica originală este compusă de Alin Zăbrăuțeanu și Călin Torsan.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău