Pompierii din municipiul Chișinău au intervenit pentru a lichida flăcările ce au cuprins două autovehicule

  • 15 August 2022 18:32
Pompierii din municipiul Chișinău au intervenit pentru a lichida flăcările ce au cuprins două autovehicule

În după amiaza zilei de 15 august angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din capitală au intervenit pentru a stinge flăcările ce au cuprins două autovehicule.

Primul caz a fost înregistrat pe strada Mihail Sadoveanu 4/1 în curtea unui bloc de locuit. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 12:29. Aici, automobilul de model Ford Fiesta a fost cuprins de foc. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care au reușit lichidarea arderii în mai puțin de 7 minute, iar flăcările au distrus secțiunea motorului autovehiculului.

Al doilea caz a fost înregistrat pe bulevardul Decebal 99 la ora 14:20. Ajunși la fața locului angajații IGSU au stabilit că secțiunea motorului a automobilul de model Audi A4 a fost afectată de foc. În urma intervenției prompte a pompierilor flăcările au fost stinse către ora 14:28. În urma cazurilor înregistrate nici o persoană nu a avut de suferit, iar circumstanțele și cauzele producerii incendiilor urmează a fi stabile de specialiști.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Perspective
Meteo Chișinău
-2,76
Cer acoperit de nori
Umiditate:100 %
Vint:3,09 m/s
Mon
1
Tue
2
Wed
3
Thu
6
Fri
2
Arhivă Radio Chișinău