Poliția Rep. Moldova: Reprezentanții Partidului ȘOR „caută tineri de la 18 ani în sus și care să cântărească minim 80 de kg, pentru a intra în altercații cu organele de forță”

  • 23 Octombrie 2022 12:13
Poliția Rep. Moldova: Reprezentanții Partidului ȘOR „caută tineri de la 18 ani în sus și care să cântărească minim 80 de kg, pentru a intra în altercații cu organele de forță”

Poliția Rep. Moldova anunță că reprezentanții Partidului ”Șor” caută persoane cu vârsta de la 18 ani în sus și care să aibă minim 80 de kilograme, pentru a intra în altercații cu forțele de ordine la protestul organizat astăzi în centrul capitalei. Aceștia urmeză să fie remunerați pentru ”activitatea” pe care o vor presta

 ”Poliția deține informații că, reprezentanții partidului politic care organizează întrunirea de astăzi caută tineri de la 18 ani în sus și care să cântărească minim 80 de kg, pentru a intra în altercații cu organele de forță și care vor primi ulterior bani pentru asta.” se arată într-un mesaj postat pe canalul de telegram al Poliției Amintim că în această dimineață autoritățile au anunțat că reprezentanții Partidului Politic „ȘOR” își manifestă intențiile de a încălca cerințele stabilite anterior protestului pe care îl vor organiza în această după amiază.

Potrivit oamenilor legii, protestatarii anunță că vor bloca traseul din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), chiar dacă Primăria municipiului Chișinău le-a oferit o altă locație, scuarul Parlamentului, în PMAN fiind preconizat un târg cu produse agricole. Sâmbătă, 22 octombrie, Poliția anunța că deține informații despre intențiile participanților la protestul de astăzi organizat de Partidul ”Șor” și la care și-a anunțat participarea și formațiunea PACE, de blocare intenționată a mai multor artere din capitală atât cu corturi, cât și cu mijloace de transport. Oamenii legii avertizau totodată că este cunoscută înformația despre racolarea unor persoane cu constituție sportivă pentru a crea tensiuni și provocări.

Amintim că începând cu 18 septembrie Partidul ”Șor”, condus de deputatul și omul de afaceri fugar Ilan Șor, condamnat la peste 7 ani de închisoare pentru spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari, organizează proteste în centrul Chișinăului. Zilele trecute mai multe persoane au fost reținute și 3,5 milioane de lei au fost confiscați de ofițerii de urmărire penală în cadrul anchetei privind finanțarea acestui protes

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
19,4
Nori împrăștiați
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău