Poliția anunță care sunt sectoarele din Capitală unde se formează cel mai des ambuteiaje

  • 13 Martie 2019 12:37
Poliția anunță care sunt sectoarele din Capitală unde se formează cel mai des ambuteiaje

Cele mai aglomerate puncte din Capitală unde se formează cel mai des ambuteiaje în orele de vârf se află în sectoarele Centru, Râșcani și Buiucani.

Despre aceasta arată datele unei analize a Inspectoratul Național de Patrulare al MAI, efectuată în lunile ianuarie și februarie. Astfel, în această perioadă, au fost înregistrați circa 10 mii de șoferi care au încălcat regulile de circulație pe teritoriul Capitalei.

Parcarea transportului în adiacentul stațiilor de așteptare, oprirea neregulamentară a mașinilor cu sistemul de semnalizare-avariere conectat, staționarea mijloacelor de transport parcate neregul amentar pe marginea carosabilului, manevrele de pe o bandă pe alta fără folosirea semnalizării - acestea sunt cele mai grave abateri de la Regulamentul circulației rentiere.Acestea duc la blocarea benzilor de circulație, formarea ambuteiajelor și influențează direct la viteza de circulație în municipiul Chișinău.

Pentru staționarea sau parcarea în locurile interzise, doar în Chișinău au fost documentați aproximativ 450 de șoferi. MAI îndeamnă cetățenii să fie precauți și răbdători, să manifeste perseverență și să se conformeze indicațiilor legale ale agenților de patrulare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău