Platforma DA a sesizat Procuratura Generală: Președintele CA încearcă să pună căluș presei audiovizuale prin semnarea unui act unipersonal ilegal

  • 26 Martie 2020 17:12
Platforma DA a sesizat Procuratura Generală: Președintele CA încearcă să pună căluș presei audiovizuale prin semnarea unui act unipersonal ilegal

Și Platforma Demnitate și Adevăr a sesizat Procuratura Generală în legătură cu dispoziția emisă de președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, privind modul cum ar trebui jurnaliștii să reflecte subiectele legate de pandemia de COVID-19.

Interpelarea a fost expediată de deputatul Vasile Năstase. Potrivit acestuia, președintele CA ar fi încercat ”să pună căluș presei audiovizuale prin semnarea unui act unipersonal ilegal”.

”Domnul procuror general are mult de lucru ținând cont de faptul că năravurile unora prind la curaj în ultimul timp. Iar domnul Chicu ar putea să-l dea afară pe unul dintre aceștia (președintele CA) pentru a demonstra că nu-i ține umbrela politică deasupra capului!”, a scris Vasile Năstase pe pagina sa de Facebook.

O altă interpelare a fost expediată Comisiei pentru Situații Excepționale, în legătură cu ”lipsa de echipamente a celor din linia întâi a rezistenței din raioanele țării - primari, medici, polițiști. Primarii sunt trimiși la sacrificiu, nemaivorbind de medici și polițiști. Am cerut de la Comisie să-i ajute în mod prioritar, să conștientizeze pericolul, altfel lucrurile vor degenera!”, a subliniat deputatul PPDA.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,66 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău