Peste 120 de șoferi, sancționați într-o singură zi

  • 23 Mai 2020 14:17
Peste 120 de șoferi, sancționați într-o singură zi

Peste 120 de șoferi au fost sancționați într-o singură zi, de la intensificarea acțiunilor de monitorizare în traficul rutier. În doar 12 ore, au fost depistați 40 de șoferi suspecți că ar fi condus în stare de ebrietate. În 18 cazuri este vorba despre stare de ebrietatea avansată, transmite IPN.

Inspectoratul Național de Securitate Publică menționează că cinci conducători au refuzat testarea alcoolscopică, iar trei se aflau în stare de ebrietate narcologică.

Noaptea trecută, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, 65 de conducători auto au fost depistați în trafic și documentați pentru depășirea limitei de viteză.

Alți 19 șoferi au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor, cum ar fi conducerea unei mașini cu încălcarea regulilor de amplasare a numărului de înmatriculare și pentru încălcarea regulilor privind permisul de conducere.

Începând de vineri, timp de zece zile, pe traseele naționale, prezența inspectorilor de patrulare va fi mult mai resimțită. Aceștia, împreună cu colegii din alte subdiviziuni, vor monitoriza respectarea regulilor de circulație și vor sancționa șoferii care depășesc viteza, conduc în stare de ebrietate, nu cedează trecerea pietonilor sau automobilelor cu girofarul pornit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău