Pavel Verejan este candidatul Partidului Șor la alegerile locale din Orhei

  • 11 Septembrie 2019 08:01
Pavel Verejan este candidatul Partidului Șor la alegerile locale din Orhei

Președintele fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul municipal Orhei, Pavel Verejan, este candidatul Partidului Politic Șor la alegerile locale din municipiul Orhei. Anunțul a fost făcut într-o intervenție video de către liderul Partidului Politic Șor, Ilan Șor, în cadrul evenimentului de prezentare a candidatului, transmite IPN.

Pavel Verejan spune că este o onoare pentru el și totodată o responsabilitate această desemnare. „Nu avem dreptul să încetinim dezvoltarea muncipiului Orhei, doar să mărim pașii. Voi face tot posibilul cu echipa noastră să nu dezamăgim orheienii”, a spus candidatul.

Potrivit lui, dacă va deveni primar, va avea menirea să promoveze și dezvolte Orheiul în continuare, dar și să nu stopeze toate proiectele care sunt în proces de implementare.

Președintele Partidului Politic Șor, Ilan Șor, a menționat că Pavel Verejan este o persoană responsabilă cu care a lucrat cot la cot timp de patru ani. „Împreună cu el vom reuși să construim acel oraș la care am visat. Vom ști cum să construim drumurile, restabili grădinițele, vom ști să continuăm să construim iubitul nostru Orhei”, a declarant Ilan Șor.

Deputata Marina Tauber, vicepreședinta Partidului Politic Șor, a anunțat că a fost numită șefa staff-ului electoral al lui Pavel Verejan pentru orașul Orhei.

Pavel Verejan a mai fost candidatul Partidului Politic Șor la alegerile anticipate ale primarului municipiului Bălți în 2018. Atunci, primar de Bălți a fost ales candidatul Partidului Nostru, Nicolai Grigorișin.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:9,77 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău