Pavel Filip: Decizia de nevalidare a alegerilor din Chișinău nu este în favoarea guvernării

  • 20 Iunie 2018 17:01
Pavel Filip: Decizia de nevalidare a alegerilor din Chișinău nu este în favoarea guvernării

Decizia de nevalidare a alegerilor pentru funcția de primar al Capitalei ridică semne de întrebare și nu este în favoarea guvernării a declarat premierul Pavel Filip în debutul ședinței de miercuri, 20 iunie, a Cabinetului de Miniștri.

Pentru guvernare, această decizie este ultimul lucru pe care și-l dorește la sfârșit de mandat, a menționat șeful executivului de la Chișinău.

”Este o decizie care a bulversat întreaga opinie publică, o decizie care ridică semne de întrebare. Apar speculații care cu siguranță nu sunt în favoarea guvernării, sau sunt îndreptate împortiva guvernării. Mă întreb cui folosește o asemnea decizie.  Noi ca și guvernare avem de pierdut ca urmare a acestei situații care se întâmplă în momente de reușită pe plan intern și extern. Pentru guvernarea, care mai are o jumatate de an pânâ la sfârșitul anului,  e ultimul lucru pe care ni l-am putea dori, de aceea eu sper foarte mult să vină o claritate cât mai repede.”a menționat Pavel Filip

Amintim că aseară, după trei ore de deliberări la care presa nu a avut acces, Judecătoria Centru a decis invalidarea alegerilor locale noi din Chișinău.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău