PAS cere sancționarea lui Igor Dodon și a tuturor celor care au tipărit și distribuie la Bălți pliante cu mesaje denigratoare despre Maia Sandu

  • 13 Noiembrie 2020 10:39
PAS cere sancționarea lui Igor Dodon și a tuturor celor care au tipărit și distribuie la Bălți pliante cu mesaje denigratoare despre Maia Sandu

Partidul Acțiune și Solidaritate cere sancționarea lui Igor Dodon și a tuturor celor care au tipărit și distribuie la Bălți pliante cu mesaje denigratoare despre Maia Sandu.

Într-un comunicat de presă, formațiunea semnalează că pliantele cu mesaje false sunt tipărite în culorile specifice ale candidatei sale, astfel că duc intenționat lumea în eroare, fiind distribuite la Bălți din data de 12 noiembrie.

Reprezentanta candidatei Maia Sandu la CEC, Olesea Stamate, a sesizat în acest sens Inspectoratul General de Poliție, solicitând și confiscarea lotului de pliante și oprirea răspândirii lor.

PAS mai atrage atenția în subsolul paginii este indicat că pliantul ar fi achitat din fondul electoral al Maiei Sandu, fiind indicat tirajul de 4 000  de exemplare și tipografia - Policolor SRL, informații care sunt false.

”Din fondul electoral al Maiei Sandu aceste materiale electorale nu au fost achitate. De asemenea, la tipografia menționată (Policolor S.R.L) nu au fost tipărite asemenea materiale”, a precizat Olesea Stamate în sesizarea depusă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău